Bli medlem!

Velkommen til unik mannskorsang!

Kunne du tenke deg å være med i et mannskor?

Det er bevist: "Sangere har bedre helse og humør enn folk flest, og lever lenger!" Og hvis en god latter forlenger livet blir sangere eldgamle, for vi har mye gøy sammen!

Vi vet at mange har lyst til å begynne i kor, men tør ikke ta skrittet! Enkelte avgjørelser du gjør i livet kan bringe mye positivt med seg, og vi garanterer at et medlemsskap hos oss vil gi deg flotte musikalske og sosiale opplevelser. Du vil ikke angre på det!

Ta avgjørelsen i DAG – ta kontakt med oss omgående – avlegg en enkel stemmeprøve – og få 1 måneds uforpliktende prøvetid!

TA KONTAKT: Du kan klikke her: post@bergenmannskor.no, ringe formannen på tlf. 991 64 525, eller fylle ut skjemaet under. Du kan gå via styrets medlemmer, eller hvis du kjenner noen av medlemmene i koret - bruk dem!

Kom gjerne innom for å høre på en øving og få nærmere opplysninger om koret; vi øver hver mandag kl. 18.30 – 21.15 på U. Pihl skole i Åsane (mellom Åsane kirke og Åsanehallen)

Ønsker du å bli en av oss? Send oss en melding i skjemaet under.

Navn*
Melding*

Mange som synger i bilen...

Vi er på jakt etter deg!