Bergen Mannskor

Om Bergen Mannskor

Bergen Mannskor ble stiftet i 1998. Vi er 38 glade sangere som øver en gang i uken, og som reiser på turer og sangerstevner for å gi opplevelser til publikum og til oss selv.

Vi ønsker oss nye medlemmer til alle stemmegrupper. God mannskorklang er en ettertraktet vare, og målet vårt er å gi publikum valuta for pengene. Vi øver inn nytt repertoar nå, og tidspunktet for å starte i koret er ideelt.

Tross korets unge alder har vi sunget i bl.a. Sør-Afrika, USA, Skottland/Okrenøyene og Wien. Vi har deltatt i korkonkurranser i Grieghallen og på Malta, og hatt flere sangerturer rundt omkring i Norge. Vi får stadig gode tilbakemeldinger etter opptredener, og ønsker å strekke oss langt for å gi publikum mange flotte koropplevelser i fremtiden.

Vi har et allsidig repertoar fra lokale viser til kirkeprogram, med forankring i mannskortradisjonen.